Zorg in een nieuw jasje

Bij Hof Ter Staede werken we zonder leeftijdsbeperking en zonder de nood zorgbehoevend te zijn.  We rekenen dan ook op een zeer divers publiek, jong en oud. Zo kunnen onze bewoners levenslang zelfstandig wonen met de professionele hulp die ze al dan niet nodig hebben.

Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal. Daarom letten we erop dat de zorg en de diensten die je aangeboden krijgt, specifiek bij jou passen.

Welkom thuis

Een verblijf in Hof Ter Staede is pas echt thuiskomen. De 28 vernieuwde flats zijn stijlvol afgewerkt en volledig bemeubeld en indien gewenst kan je zelf meubels meenemen om jouw ruimte in te richten zoals je wenst.

 

Ontdek onze kamers

De kamers

Alle flats zijn ingericht naar het ultieme comfort en enkele kamers zijn speciaal ingericht voor koppels. Elke kamer heeft de volgende voorzieningen.

Neem contact op
  • Natuurlijke lichtinval
  • Een kitchenette met spoelbak en koelkast
  • Een aparte slaapkamer
  • Een badcel met inloopdouche, lavabo en toilet
  • Een bed en een kleerkast
  • Een tafel en stoelen
  • Relax (tweezit) met elektrische verstelbaarheid
  • TV-meubel en televisie
  • Aangepaste elektrische voorzieningen
  • Noodoproepsysteem met drukknoppen en polsbandjes

Zorgaanbod

Bij ons betaal je enkel waar je nood aan hebt. Ons basis dienstenpakket kan zo aangevuld worden met extra optionele diensten.

Basis dienstenpakket

Ons basis dienstenpakket bestaat uit 24/24-permanentiedienst, crisiszorg & noodhulp en dagverse gevarieerde maaltijden.

Optionele diensten

Betaal enkel waar je nood aan hebt. Onze optionele diensten zijn verpleegkundige zorg, huishoudhulp, kapper, pedicure, kiné en hulp bij boodschappen.

Onze zorgpartners

Bij ons betaal je enkel waar je nood aan hebt. Ons basisdienstenpakket kan zo aangevuld worden met extra, optionele diensten van onze zorgpartners.

De thuisverpleging van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen is de vaste zorgpartner van Careteam. Samen met jou, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners bekijken ze hoe ze jou het beste kunnen helpen en problemen kunnen voorkomen.

De verplegers komen graag tot in jouw flat om je de verzorging te geven die je nodig hebt.

Familiehulp

Familiehulp is één van onze partners voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen hun vragen stellen aan deze organisatie.

Als vaste partner van het Careteam, neemt Familiehulp vaste taken op zich, die inbegrepen zijn in de huurprijs. Daarnaast kan je altijd extra hulp vragen zoals de was naar het wassalon brengen, de strijk doen, boodschappen doen of administratie. Deze taken zitten niet inbegrepen in de huurprijs.